Vino Bar&Shop

Za poštovaoce dobrih vina i dobrog raspoloženja, u srcu beogradskog Vračara, na lepom Crvenom krstu, otvoren je lokal Vino Bar&Shop, spoj tradicionalne vinarije i kafe bara.

Osim mesta gde možete kupiti neka od najkvalitetnijih vina iz širokog asortimana naše ponude (koja bi zadovoljila i probirljive, a po najpovoljnijim cenama u gradu) to je, ujedno, i kutak za opuštanje, uživanje i druženje, gde možete predahnuti uz čašu vina ili đusa, ali i uz šoljicu aromatične kafe i „čašicu razgovora“ ili pak dobiti stručan savet od naših posebno obučenih poznavalaca vina i somelijera. U izboru vina, posebno su dobro zastupljene regije Srbije, Hrvatske (pre svega Istre) kao i Italije, Francuske i Portugalije.

U atmosferi elegantnog vinskog podruma, možete se i okrepiti sveže ceđenim đusom ili šoljicom kapućina, makijata ili espresa od sorte kafe 100% Arabika, sa najpoznatijih svetskih plantaža poput Nikaragve (područje Matagalpa) ili onih iz Etiopije (provincije Kafa i Sidamo). Vino Bar&Shop raspolaže sa oko 40 sedećih i oko 80 stajaćih mesta, i nudi vam i mogućnost organizovanja proslava, koktel-zabava i promocija, kao i nabavku vinskih poklon-paketa za kolektive. U želji da naš ambijent gostima učinimo što prijatnijim, često organizujemo prezentacije poznatih vinskih kuća (uz degustaciju njihovih najtraženijih proizvoda), a svake nedelje imamo i muziku uživo (gitarista).

Za dodatna obaveštenja, adresu i dogovore pogledati našu kontakt stranicu, a ukoliko želite da vas obaveštavamo o vinskim degustacijama i o ostalim događanjima, molimo vas da nam ostavite vaš e-mail.